Sportief Wandelen!

04-08-2016

De hele wereld kent de Vierdaagse, het grootste wandelevenement ter wereld. Dit jaar wordt de honderdste editie gehouden.
Ook bij de Wedren kunt u terecht om sportief te wandelen: lekker samen trainen, voor misschien wel die komende Vierdaagse. ‘Sportief wandelen’ bij de Wedren is voor iedereen toegankelijk en bereikbaar, want de lessen worden bij u in de buurt gegeven.
Iedere maandagochtend verzamelen we om 9.00 uur bij de startblokken in het Truus Mast Park aan de Van Beethovenstraat (het park op het terrein van het voormalige Zwembad-Oost). In een uur tijd doen we een warming up, wandelen een stuk stevig door en beëindigen de les met een cooling down. Gedurende de wandeling door de buurt, en vooral door het groen, wisselen we het lopen af met bewegings-, balans- en coördinatieoefeningen.
Dat alles is goed voor uw conditie en voor uw humeur. Want samen bewegen in de buitenlucht, ook als het regent, is gewoon gezellig en doet goed. Iedereen kan meedoen, en de kans op blessures is verwaarloosbaar.
Wat heeft u nodig? Een paar goede sport- of wandelschoenen en als u dat wilt uw nordic walking stokken.

Vraag een gratis proefles aan en meld u aan!
Maandagochtend van 9.00 tot 10.00 uur in het Truus Mast Park.
Voor meer informatie: www.mcno-fysiodewedren.nl of 024-3222754.