Basic Boot Camp

05-01-2017

Wedren Work Outside is veranderd in Basic Boot Camp, en dat staat voor resultaatgerichte fitness in de buitenlucht. Wat is er lekkerder dan in de buitenlucht samen met anderen, en onder begeleiding, aan je conditie te werken? Basic Boot Camp maakt dat mogelijk! Het is een combinatie van wandelen voor de conditie en spierverstevigende oefeningen, en dat alles in de buurt van De Wedren. Basic Boot Camp is er voor iedereen – hoe oud je bent, of hoe goed je conditie is, dat maakt niet uit. Zo’n tien minuten stevig kunnen wandelen is de enige vereiste. Het doel is juist je conditie te verbeteren. Iedereen traint op zijn of haar eigen niveau.

 

Basic Boot Camp duurt een uur. We beginnen steeds met een warming-up. Daarna wordt gewerkt aan uithoudingsvermogen en spierversteviging door een afwisseling van wandelen en oefeningen. En het uur eindigt met een cooling-down.

 

  • Iedere dinsdag en donderdag om 9.30 uur.

 

Verzamelplek is: Fysiotherapie De Wedren, Waldeck Pyrmontsingel 69 (voor het kerkje). Sportschoenen en -kleding heb je nodig, en eventueel een handdoek en een flesje water. Wees niet bang een beetje vies te worden.

 

Een les kost € 5, en voor € 50 krijg je een tienrittenkaart. Aanmelden is wel verplicht, doe dat op:  www.mcno-fysiodewedren.nl of bel 024-3222754.