Go4Fit in 2017!

03-02-2017

Het nieuwe jaar goed begonnen? Of wilt u liever een steuntje in de rug om uw voornemens te realiseren? Na blue monday houdt niets u meer tegen!

 

Als u ’s avonds te moe bent om wat dan ook te doen, maar u zich eigenlijk liever actief en fit wilt voelen en ook nog wat kilootjes kwijt wilt raken, dan is Go4Fit iets voor u!

Fysiotherapie MCNO-De Wedren start op 4 februari 2017 weer een Go4Fit-programma van 3 maanden. Diëtiste Anouk de Veen van La Vita Sana en personal trainer Raymond Huber van Fysiotherapie MCNO-De Wedren zijn de deskundige begeleiders van het 12 weken durende. 

 

Go4Fit-programma

Gedurende die 12 weken traint u meerdere keren per week, en heeft u tweewekelijks een individueel contactmoment met de diëtiste en/of de personal trainer. De diëtiste stelt persoonlijke dagmenu’s voor u samen (op basis van koolhydraatbeperking) en de personal trainer ontwerpt een trainingsprogramma, aangepast aan uw lijf, conditie en mogelijkheden.

U merkt het al snel: u voelt zich fitter, slaapt beter, bent ontspannen, heeft minder last van lichamelijke klachten en ziet het leven weer zonniger in!

De kosten voor 12 weken Go4Fit bedragen € 249,50, ongeveer € 20 per week.

 

Kortom, wilt u op weg naar een gezonde leefstijl, een fitter lijf en een gezonder gewicht? Kom dan op 4 februari om 10.30 naar de gratis informatiebijeenkomst bij Fysiotherapie MCNO-De Wedren. Als u zich aanmeldt, kunt u dezelfde week al beginnen met het Go4Fit-programma.

 

Fysiotherapie MCNO-De Wedren

Waldeck Pyrmontsingel 69

6524 BA Nijmegen

024-3222754

info@mcno-fysiodewedren.nl of www.mcno-fysiodewedren.nl