Akoestiek

03-02-2017

Graag willen we even u bijpraten tav de ontwikkelingen op het gebied van de akoestiek in de trainingszaal op onze locatie De Wedren.

Onlangs hebben we een gesprek gehad met de eigenaar van het pand waarbij er eindelijk een opening lijkt te komen in het concreet kunnen gaan aanpakken van de verslechterde akoestiek. Het afgelopen jaar waren we verwikkeld geraakt in een juridische strijd hieromtrent. Dat bevorderde een goede en snelle oplossing helaas niet. Over enkele weken zitten we opnieuw met de eigenaar om de tafel om tot een keuze te komen op welke wijze de akoestiek aangepakt kan gaan worden. We houden goede hoop dat we het voorjaar in kunnen gaan concrete plannen. We houden u op de hoogte.

 

Lesstructuur; verzoek

Al sinds jaar en dag kennen veel van onze sportlessen een vaste lesindeling; er wordt een warming up en een cooling down aangeboden. Tussendoor traint ieder aan de hand van zijn eigen programma. Niet iedereen vindt het plezierig of heeft de (fysieke) mogelijkheid om met de warming up / cooling down mee te doen. Uiteraard is iedereen vrij om iets te doen wat hem/haar beter past. Maatwerk leveren hebben wij hoog in ons vaandel! Echter, mede door de mindere akoestiek, hebben een aantal apparaten een sterk verstorend effect op de kwaliteit van de warming up/cooling down. Vandaar dat wij u, mede op verzoek van een groot aantal mede-sportgenoten, willen verzoeken om gedurende de warming up / cooling down géén gebruik te maken van de loopband, de roeimachine en de beide M30-toestellen. Hetzelfde geld eigenlijk ook voor praten wanneer u zich op het balkon –gedeelte bevindt. Het zou fijn zijn als we op ieders medewerking kunnen rekenen. Alvast bedankt!