Update waterschade

03-09-2015 - De Wedren

Update Waterschade

Op 15 augustus j.l. heeft het plafond en de vloer van de oefenzaal van de Wedren een aantal achtereenvolgende dagen te maken gehad met waterschade. Dit had te maken met onzorgvuldigheden tijdens de dakrenovatie. De werkzaamheden aan het dak zullen in de week van 31 augustus worden afgerond. Dat betekent dat de fietsenstalling en de entree weer goed bereikbaar zijn.

Daarmee zijn we er echter nog niet. De vloer zal hersteld en daarna geolied worden. De muren van de zaal en de kleedkamers zullen een grondige verfbeurt ondergaan. Verder zijn we,  sinds een week, samen met de eigenaar van het pand  in overleg en in onderzoek of het haalbaar is om het plafond in de originele staat te herstellen. Dit vraagt de nodige tijd om e.e.a. goed in kaart te brengen.

U gaat dus nog wel merken dat we met het herstel bezig zijn.  Wij richten ons erop dat we eind oktober weer volledig en voor de komende jaren toegerust zijn. Wij hopen op begrip van uw kant en doen alles wat mogelijk is om de overlast tot een minimum te beperken.

Wordt vervolgd!