Vorig jaar is er een spiksplinternieuwe (fysieke) teststraat geplaatst. Deze THP2 apparatuur is professionele meetapparatuur en voldoet aan grote zorgvuldigheid waarmee we in het kader van testen en meten een echte voorloper zijn in regio Nijmegen.

De teststraat maakt onderdeel uit van onze nieuwe wijze waarop we iemands vitaliteit / gezondheid in kaart kunnen brengen. Zowel binnen MCNO-De Wedren als binnen ons samenwerkingsverband NIVA gaan we hier in de toekomst hopelijk veel gebruik van maken. Naast het, via een persoonlijk online -portal, uitvragen van mentale vitaliteit maar ook zaken betreffende voeding en leefgewoonten en werkbelasting & -beleving, behoren een dertien tal fysieke testen tot deze gezondheidsmeting. Zodoende ontstaat er een goed beeld van iemands fitheid.

Het fysieke deel van de test, die we uitvoeren in de zaal, beslaat de volgende onderdelen: bloeddruk, lengte & gewicht, lichaamssamenstelling, reactiesnelheid, handknijpkracht, lenigheid, conditie, balans, longfunctie, stress- & vermoeidheid, cholesterol en glucose en tenslotte vaatwandvitaliteit.

Al deze metingen, inclusief het online invullen van een vragenlijst, worden vol automatisch verwerkt en in een overzichtelijk rapport gezet dat met u besproken wordt u uiteraard toegezonden wordt.

AANBIEDING: graag willen wij alle vaste klanten van MCNO-De Wedren in de gelegenheid stellen om deze meting te ondergaan. Vandaar dat wij alle vaste klanten het aanbod willen doen om tegen de sterk gereduceerde prijs van €45,- (normaal €69,95 zijnde 35% korting) de test af te laten nemen.

Meld u aan via info@mcno-fysiodewedren.nl of bel met (024) 3222754. U ontvangt dan een uitnodigingsmail waarin u zelf (online) een afspraak kunt in plannen wanneer het u uitkomt.
Graag tot ziens bij onze nieuwe THP2 Gezondheidsmeting!