EXTRA NIEUWSBERICHT Fysio MCNO-De wedren i.v.m. maatregelen CORONAVIRUS

EXTRA NIEUWSBERICHT Fysio MCNO-De wedren i.v.m. maatregelen CORONAVIRUS

Op basis van de adviezen en informatie vanuit de overheid, het RIVM en onze beroepsvereniging KNGF is dit met directe ingang het nieuwe beleid van de praktijk:

De trainingszalen zijn per direct gesloten voor iedereen.

Bij zowel huidige als nieuwe patiënten wordt via een telefonisch gesprek bepaald of de (lopende) behandeling uitgesteld moet worden of dat er op afstand behandeld kan worden.

Face-to-face behandelingen  worden  alleen nog aan mensen gegeven waarbij sprake is van medische noodzaak. Dit laatste kan echter pas na consultatie van ons met de huisarts/verwijzer.

In de meeste gevallen zullen afspraken voorlopig geen doorgang kunnen vinden. Uw behandelend fysiotherapeut zal telefonisch contact met u opnemen over uw reeds geplande afspraken.

Wel kunnen we u helpen middels een telefonisch consult of een videoconsult. Bel hiervoor met onze administratie 024-3222754

We hopen u gauw weer onder normale omstandigheden te kunnen begroeten in onze praktijk. Onze oprechte excuses voor het ontstane ongemak! Veel sterkte en gezondheid aan iedereen in deze moeilijke tijden!

Met vriendelijke groeten,
Team Fysiotherapie MCNO/De Wedren