Vanaf 1 juli a.s. lijkt het erop dat we eindelijk weer de (sport)deuren voor jullie kunnen openen. 

Echter wij gaan alvast buiten beginnen! 

Hoe gaan we dit doen?

 • M.i.v dinsdag 2 juni a.s. starten we met het geven van buitenfitness/-pilates/-seniorfit. We volgen hiervoor een aangepast lesrooster. Het lesrooster vindt u op onze site door op onderstaande button te drukken.
 • U dient zich van te voren in te schrijven voor een les.
 • Er geldt vooralsnog een maximum van 5 deelnemers per aangeboden les.
 • De lestijden zijn zodanig verspreid dat de groepen elkaar niet gaan ontmoeten. Hierdoor wordt te grote groepsvorming voorkomen.
 • De voorwaarden van RIVM blijven noodzakelijk: houd minimaal 1,5 meter afstand, hoesten en niezen in de elleboog, bij ziekteverschijnselen geen deelname, geen handen geven en geen naborrel.
 • We starten in 1e instantie met een aanbod van 14 lesuren. 2 lesuren voor de seniorfitgroepen, 4 lesuren voor de pilatesgroep en 8 fitnessuren voor klanten die fitness, revalidatie training of een ander groepsabonnementen hebben/hadden.
 • In de bootcamplessen wordt niet getraind met apparatuur, maar o.a. met kleine fitnessmaterialen.
 • Gebruikte materialen worden voor-en achteraf gereinigd en gedesinfecteerd door de instructeur.
 • Iedere deelnemer neemt zijn eigen badhanddoek, bidon en eventueel eigen matje mee. Voor mensen die geen matje bezitten neemt de instructeur deze mee.

Waar?

De matjes worden na elke les grondig gereinigd en gedesinfecteerd
Als locatie voor de groepslessen kiezen we voor het grote grasveld bij de Limos- kazerne in Nijmegen aan de Gelderselaan. Gratis parkeren is mogelijk. Aan het einde van de Gelderselaan ligt een klein openbaar parkeerterrein. Inschrijven noodzakelijk; om aan de richtlijnen van het RIVM te kunnen voldoen is het noodzakelijk dat u zich vooraf aanmeldt.

 • Inschrijven voor de les kan door een mail te sturen naar r.huber@mcno-fysiodewedren.nl onder vermelding van uw naam, telefoonnummer en welke groepsles u wilt volgen.
 • Vanaf twee dagen voor aanvang van de groepsles kan er worden ingeschreven

Annuleren 

Mocht u uw inschrijving willen/moeten annuleren dan kan dat tot maximaal 24 uur van te voren. Er is maar een beperkt aantal aan deelnemers per les. Door op tijd te annuleren krijgt iemand anders de mogelijkheid om de les te volgen. Indien door weersomstandigheden de les niet kan plaats vinden, zal de instructeur op de dag zelf de deelnemers op de hoogte stellen.

Kosten 

Voor alle klanten die hun sportabonnement zijn blijven betalen bieden we deze lessen zonder extra kosten aan. Voor alle andere klanten vragen we het coronatarief van 6 euro per les. Aan het einde van de maand ontvangt hiervoor u een factuur.

Wij zijn enthousiast dat we op deze manier de heropstart van een aantal groepslessen weer kunnen waarborgen en hopen u dan ook graag weer terug te zien!