Vacature: (Aankomend) bekkenfysiotherapeut

Fysiotherapie MCNO De Wedren in Nijmegen-Oost is op zoek naar een bekkenfysiotherapeut/algemeen fysiotherapeut met enkele jaren werkervaring die de ambitie heeft om bekkenfysiotherapeut te worden of reeds in opleiding is. Vanwege pensionering van onze collega in 2020 zoeken wij een nieuwe bekkenfysiotherapeut om ons team te versterken. Ben jij een zelfstandige, enthousiaste en leergierige collega die het leuk vind de bekkenfysiotherapie verder uit te bouwen? Ben je iemand die oog heeft voor de mens achter de klacht en heb je vaardigheden op het gebied van gespreksvoering en/of coaching?

Als je nog geen bekkenfysiotherapeut bent, zal je  direct na aanvang  van je werkzaamheden door de huidige bekkenfysiotherapeut worden begeleid om naast de algemene fysiopatiënten ook  patiënten te behandelen met bekkenpijnklachten/bekkenbodemklachten zodat je ervaring op kunt doen. Onze moderne praktijk is gevestigd in Medisch Centrum Nijmegen-Oost en er is een goede samenwerking opgebouwd met diverse eerstelijns zorgverleners in ons centrum en daarbuiten.

Gewenst:

  • Enige jaren ervaring als algemeen fysiotherapeut
  • Bereidheid om de opleiding Master bekkenfysiotherapie te gaan volgen of reeds gestart/klaar met de opleiding  (SOMT Amersfoort / Avans Breda). Vergoeding in overleg.
  • Affiniteit met  of vaardigheden op het gebied van trainen is een pre (ZwangerFit, PelviFit, Pilates) , bereidheid om de opleiding ZwangerFit te volgen, vergoeding in overleg.
  • De werktijden zijn in overleg, wel verwachten we dat je bereid bent een avond in de week te werken.

Heb je interesse  in deze vacature of wil je meer informatie? 

Kijk op onze website www.mcno-fysiodewedren.nl  of neem dan contact op met:

Lambert Makaay l.makaay@mcno-fysiodewedren of Fem Verhoeven: f.verhoeven@mcno-fysiodewedren.nl. Of bel naar: 024-3606912/3222754.