fysio Nijmegen, fysiotherapie nijmegen, fysiotherapeut nijmegen, fysio mobiliseren, fysiotherapie mobiliseren, fysiotherapeut mobiliseren, nijmegen mobiliseren, fysio gewrichten, fysiotherapie gewrichten, fysiotherapeut gewrichten, nijmegen gewrichten, fysio spieren, fysiotherapie spieren, fysiotherapeut spieren, nijmegen spieren

(Aankomend) bekkenfysiotherapeut 

Ben je algemeen fysiotherapeut en wil je je specialiseren als bekkenfysiotherapeut? Of ben je al bekkenfysiotherapeut? Werk je graag in een gezellig multidisciplinair team met doorgroeimogelijkheden? En ben je een ondernemend type die graag meedenkt over groeimogelijkheden, makkelijk contacten aangaat en passie voor het vak heeft? Dan maken we graag kennis met jou.

Organisatie

Fysiotherapie MCNO-de Wedren is een moderne praktijk met meerdere disciplines. Deze praktijk heeft twee locaties in Nijmegen-Oost en heeft veel eerstelijnssamenwerkingen. In deze praktijk werken 10 fysiotherapeuten, 3 trainers, 2 yogadocenten, 2 administratieve en 1 facilitair medewerker en een aantal stagiairs (sport en fysiotherapie). De diversiteit van het team is erg groot en de sfeer is erg open, sociaal en met een dosis humor.

Functie

Omdat een van de twee bekkenfysiotherapeuten met pensioen gaat is er ruimte voor een nieuwe bekkenfysiotherapeut. In eerste instantie zal je als nieuwe bekkenfysiotherapeut aan de slag gaan in de praktijk op de Berg en Dalseweg, maar op termijn is het zeker de bedoeling om ook op de andere locatie consulten te gaan doen. 

Ben jij een zelfstandige, enthousiaste en leergierige collega die het leuk vindt de bekkenfysiotherapie verder uit te bouwen? Ben je iemand die oog heeft voor de mens achter de klacht en heb je vaardigheden op het gebied van gespreksvoering en/of coaching? 90% van de tijd ben je bezig met het behandelen van bekkenfysiotherapiepatiënten. Daarnaast geef je les aan groepen (pre- en postnataal: ZwangerFit) en trainingen voor bekkenproblemen.

Initiatieven nemen en meedenken over mogelijke groei worden op prijs gesteld. Doorgroeien binnen de organisatie en zelfs op termijn in de maatschap stappen en/of een eigen locatie runnen of de praktijk overnemen behoren tot de mogelijkheden. Als (bekken)fysiotherapeut word je binnen bepaalde kaders vrijgelaten hoe je je rol invult.

In het begin zal je door de huidige bekkenfysiotherapeuten worden begeleid om naast de algemene fysiopatiënten ook patiënten te behandelen met bekkenpijnklachten/bekkenbodemklachten zodat je ervaring op kunt doen. Ook zijn er mogelijkheden om lessen over te nemen. Breng je een netwerk mee of bouw je dit op, dan is fulltime werken op termijn een optie.

 

Functie-eisen

Jij bent…

>> gedreven, sociaal en servicegericht

>> een echte teamspeler

>> een enthousiast en initiatiefrijk persoon

>> woonachtig op bereisbare afstand van Nijmegen

>> in elk geval 20 uur per week beschikbaar (werktijden in overleg)

>> bereid om ook op één doordeweekse avond te werken

 

Jij hebt…

>> enige jaren ervaring als algemeen fysiotherapeut

>> de bereidheid om de master bekkenfysiotherapie en de opleiding ZwangerFit te volgen

>> affiniteit met en/of ervaring op het gebied van trainen (ZwangerFit, PelviFit, Pilates)

>> passie voor je vak

>> een netwerk en ondernemende blik op mogelijke groei

Aanbod

Fysiotherapie MCNO-de Wedren biedt je een veelzijdige functie, waarin je veel vrijheid krijgt en er doorgroeimogelijkheden zijn. Bij de start krijg je een jaarcontract van 20 uur per week met uitzicht op meer uren. De intentie is om je contract na een jaar om te zetten naar een vast contract. De werktijden zijn in overleg, maar er wordt wel van je gevraagd om een avond per week te werken. Scholing en cursussen om je verder te ontwikkelen zijn zeker mogelijk. De kosten hiervan zijn in principe voor de werkgever. Het salaris dat zal worden geboden hangt volledig van je werkervaring en leeftijd af, maar zal bij de start op basis van een 40-urige werkweek tussen de € 3465,- en € 3985,- bruto per maand zijn. Naast het salaris ontvang je 8% vakantiegeld, 23 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding en wordt het pensioen voor je geregeld. Daarnaast is deelname aan sportactiviteiten gratis. Last but not least: je komt te werken in een heel gezellig, gedreven team met mensen die passie voor hun vak hebben en van een geintje houden.

Inlichtingen

Fysiotherapie MCNO-de Wedren heeft de werving en selectie geheel uitbesteed aan Move on recruitment. Heb je vragen? Bel/mail/app dan Monique Veldhoen via monique@moveonrecruitment.nl of 06-28616612

Sollicitatie

Ben je goed in je vak én met mensen? Wil jij als bekkenfysiotherapeut werken in een informeel, deskundig en divers team? Zie jij jezelf meebouwen aan een succesvolle praktijk? Dan is deze mooie nieuwe baan voor jou! Weet je niet of de vacature nog vacant is, dan kun je Monique ook altijd even bellen op 06-28616612