Afspraak maken

U kunt direct een afspraak maken met één van onze manueel therapeuten

Wilt u weer in shape raken, maar is je conditie niet zo goed? Wilt u buitensporten en moet u rustig starten? Of bent u herstellende van een blessure? Dan is bootcamp iets voor  u! Onze therapeuten proberen u altijd uit te dagen door een goede intensieve training neer te zetten. Geen training is het hetzelfde waardoor uw hele lichaam fit kan worden. Wij maken goed gebruik van de omgeving.

Wat en voor wie is Bootcamp?

Bootcamp is een combinatie van wandelen voor de conditie en spierverstevigende oefeningen. Deze lessen vinden altijd buiten plaats in de buurt van Wedren. Persoonlijke begeleiding en plezier staan centraal in dit programma. Er komen veel leuke maar wel intensieve trainingen aan bod. Denk hierbij aan: squats, sit ups, push ups, lounges en nog meer van deze uitdagende oefeningen. Dit alles op een basisniveau.

Het programma is voor iedereen die zin heeft om in de buitenlucht te bewegen. Een basisconditie is gewenst.

Voordelen van bootcamp

 • Lekker trainen in de buitenlucht
 • Op een leuke manier aan je conditie werken
 • Verbetering van vetverbranding, spieropbouw, coördinatie en kracht
 • Oefeningen afgewisseld met stukjes wandelen
 • Trainen op uw eigen niveau
 • Strakker in uw vel
 • Meer energie en meer zelfvertrouwen

Waar bestaat het programma uit?   

De lessen duren een uur en beginnen met een warming-up. Daarna volgt het training gedeelte en de cooling down. De trainingen bestaan uit hardlopen, intervaltraining en circuit. We starten bij het grasveld Kazerne Limos. Trek sportschoenen en sportkleding aan en neem een flesje water en een handdoek mee. Wees niet bang om een beetje vies te worden.

Afspraak maken

Wilt u zich inschrijven voor het programma of meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Onze fysiotherapeuten helpen u graag. U kunt contact met ons opnemen via: 024-3222754, info@mcno-fysiodewedren.nl of vul het contactformulier in dan nemen wij contact met u op!

Rooster

 • Dinsdag: 10:00-11:00 uur (Raymond Huber)
 • Vrijdag: 09:30-10.30 uur (Raymond Huber)
 • Vrijdag: 17:30-18:30 uur (Raymond Huber)

Locatie: Grasveld Kazerne Limos

fysio, fysio Nijmegen, fysiotherapie, fysiotherapie Nijmegen, fysiopraktijk, fysiopraktijk Nijmegen, fysiotherapiepraktijk Nijmegen, fysiotherapiepraktijk, fysiotherapiepraktijk Nijmegen, fysiotherapeut, fysiotherapeut Nijmegen, fysiotherapeuten, fysiotherapeuten Nijmegen, rugpijn, rugpijn Nijmegen, rugklachten, rugklachten Nijmegen, nekpijn, nekpijn Nijmegen, nekklachten, nekklachten Nijmegen, rug- en nekklachten, rug- en nekklachten Nijmegen, rug- en nekpijn, rug- en nekpijn Nijmegen, blessure, blessure Nijmegen, blessure MCNO, blessure Fysio de Wedren, fit, fit Nijmegen, fit fysiotherapie, fit werk, fit werk Nijmegen

Ik heb een lange tijd last gehad van een hardnekkige enkelblessure. Ik liep al een tijdje bij een andere fysio alleen de enkelklacht bleef maar aanhouden. Van een vriendin horde ik dat zij goede ervaringen had met MCNO. Zij had gelijk, na 3 weken kon ik alweer 10 KM hardlopen zonder klachten.

Ik had last van mijn rug. Ik werk in de bouw. Leuk werk, maar is killing voor mijn rug. Ik ga een keer in de zoveel tijd even mij laten behandelen en kan dan weer vooruit. Top team, altijd tijd voor een lolletje.

Neem contact met ons op

  Call Now Button