Afspraak maken

U kunt direct een afspraak maken met één van onze manueel therapeuten

ademhalingsklachten Nijmegen fysiotherapie, fysio, fysio Nijmegen, fysiotherapie, fysiotherapie Nijmegen, fysiopraktijk, fysiopraktijk Nijmegen, fysiotherapiepraktijk Nijmegen, fysiotherapiepraktijk, fysiotherapiepraktijk Nijmegen, fysiotherapeut, fysiotherapeut Nijmegen, fysiotherapeuten, fysiotherapeuten Nijmegen, rugpijn, rugpijn Nijmegen, rugklachten, rugklachten Nijmegen, nekpijn, nekpijn Nijmegen, nekklachten, nekklachten Nijmegen, rug- en nekklachten, rug- en nekklachten Nijmegen, rug- en nekpijn, rug- en nekpijn Nijmegen, blessure, blessure Nijmegen, blessure MCNO, blessure Fysio de Wedren, fit, fit Nijmegen, fit fysiotherapie, fit werk, fit werk Nijmegen

Het bekken bestaat uit drie botstukken, deze vormen samen een soort van cirkelvorm. Deze wordt ook wel de bekkering genoemd. De botstukken worden aan elkaar verbonden door middel van drie gewrichten. Door verschillende banden die over de gewrichten lopen houden de botstukken bijeen. Wanneer deze banden verslappen, worden de gewrichten soepeler en dit kan voor klachten zorgen. Dit gebeurt vaak tijdens een zwangerschap, maar kan ook door overbelasting of beschadiging van de banden ontstaan.

Oorzaak en ontstaanswijze
In veel gevallen ontstaan de klachten tijdens of kort na de zwangerschap. Dit komt doordat de banden tijdens de zwangerschap verweken, zodat het voor het kind eenvoudiger wordt om de bekkenring te passeren. Maar niet alleen zwangere vrouwen kunnen last hebben van hun bekken. Ook niet-zwangere vrouwen en mannen kunnen bekkenpijn krijgen. Dit kan ontstaan door een ongeluk of val tijdens het sporten of werken. Dit kan tot een scheuring in het bekken leiden wat voor klachten kan zorgen.

Klachten en verschijnselen
De klachten kunnen per persoon verschillen en kunnen variëren van licht tot hevig. Klachten bevinden zich vooral in de onderrug, het stuitje, buik, aan de zijkant of achterkant van het bovenbeen, in de liezen of aan het schaambeen. Klachten kunnen erger worden bij het ondernemen van activiteiten als traplopen, langdurig zitten, wandelen of opstaan. Tevens kunt u pijn ervaren tijdens de menstruatie of tijdens geslachtsgemeenschap en u kunt zich ook vermoeid voelen. Daarnaast kunnen bekkenklachten zorgen voor problemen met het plassen of de ontlasting.

De behandeling van uw klacht
Bij het leren omgaan en verhelpen van de klachten is voorlichting van groot belang. Onze bekkentherapeut helpt u hier graag bij. Tijdens de eerste afspraak worden uw klachten in kaart gebracht en wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. De behandelingen zijn erop gericht om de kapsels en banden te herstellen en spierzwakte te voorkomen.

Afspraak maken
Wil u een afspraak maken of meer informatie over uw klacht? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Onze fysiotherapeuten helpen u graag van uw klachten af. U kunt contact met ons opnemen via: 024-3222754, info@mcno-fysiodewedren.nl of vul het contactformulier in dan nemen wij contact met u op!

Deze behandelmogelijkheden kunnen u helpen bij uw klachten:

fysio, fysio Nijmegen, fysiotherapie, fysiotherapie Nijmegen, fysiopraktijk, fysiopraktijk Nijmegen, fysiotherapiepraktijk Nijmegen, fysiotherapiepraktijk, fysiotherapiepraktijk Nijmegen, fysiotherapeut, fysiotherapeut Nijmegen, fysiotherapeuten, fysiotherapeuten Nijmegen, rugpijn, rugpijn Nijmegen, rugklachten, rugklachten Nijmegen, nekpijn, nekpijn Nijmegen, nekklachten, nekklachten Nijmegen, rug- en nekklachten, rug- en nekklachten Nijmegen, rug- en nekpijn, rug- en nekpijn Nijmegen, blessure, blessure Nijmegen, blessure MCNO, blessure Fysio de Wedren, fit, fit Nijmegen, fit fysiotherapie, fit werk, fit werk Nijmegen

Ik heb een lange tijd last gehad van een hardnekkige enkelblessure. Ik liep al een tijdje bij een andere fysio alleen de enkelklacht bleef maar aanhouden. Van een vriendin horde ik dat zij goede ervaringen had met MCNO. Zij had gelijk, na 3 weken kon ik alweer 10 KM hardlopen zonder klachten.

Ik had last van mijn rug. Ik werk in de bouw. Leuk werk, maar is killing voor mijn rug. Ik ga een keer in de zoveel tijd even mij laten behandelen en kan dan weer vooruit. Top team, altijd tijd voor een lolletje.

Neem contact met ons op

    Call Now Button