Afspraak maken

U kunt direct een afspraak maken met één van onze manueel therapeuten

ademhalingsklachten Nijmegen fysiotherapie, fysio, fysio Nijmegen, fysiotherapie, fysiotherapie Nijmegen, fysiopraktijk, fysiopraktijk Nijmegen, fysiotherapiepraktijk Nijmegen, fysiotherapiepraktijk, fysiotherapiepraktijk Nijmegen, fysiotherapeut, fysiotherapeut Nijmegen, fysiotherapeuten, fysiotherapeuten Nijmegen, rugpijn, rugpijn Nijmegen, rugklachten, rugklachten Nijmegen, nekpijn, nekpijn Nijmegen, nekklachten, nekklachten Nijmegen, rug- en nekklachten, rug- en nekklachten Nijmegen, rug- en nekpijn, rug- en nekpijn Nijmegen, blessure, blessure Nijmegen, blessure MCNO, blessure Fysio de Wedren, fit, fit Nijmegen, fit fysiotherapie, fit werk, fit werk Nijmegen

Wilt u sporten op muziek? Of wilt u begeleiding van een professional tijdens het sporten? Dan is BodyMix wat voor u! Bij bodyMix wordt er een mix van alle groepstrainingen aangeboden. De workout begint met een conditietraining, waarna spierversterkende oefeningen.

Wat en voor wie is BodyMix?

BodyMix is een groepstraining op muziek onder begeleiding van een fysiotherapeut. Het is een intensieve training gericht op verbetering van de algehele conditie en spierkracht. Er worden verschillende trainingsvormen geïntegreerd. Bij iedere les wordt er gebruik gemaakt van diverse attributen. Denk hierbij aan arm- en beenelastieke, dynabands en gewichtjes. Het programma is voor iedereen die van variatie houdt en niet bang is voor zweetdruppels.

Voordelen van BodyMix

  • Minder spanning en stress
  • Een boost van energie
  • Goede nachtrust
  • Betere focus en concentratie

Waar bestaat het programma uit?

Het programma bestaat voornamelijk uit oefeningen. Er wordt gewerkt aan de voor iedereen herkenbare probleem zones: voor de borst, buik, billen, armen, benen en de algehele conditie. U traint in groepen van maximaal 10 personen. Er wordt regelmatig gekeken naar de wijze waarop u de oefeningen uitvoert. Indien u klachten ervaart bij het uitvoeren van de oefeningen, dan kunnen er mogelijk alternatieve oefeningen aangeboden worden.

De trainingen vinden plaats op locatie De Wedren (Waldeck Pyrmontsingel 69) .

  • Maandag: 18.30 – 19.30 uur
  • Donderdag: 09.30 – 10.30 uur

Afspraak maken

Wilt u zich inschrijven voor het programma of meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Onze fysiotherapeuten helpen u graag. U kunt contact met ons opnemen via: 024-3222754, info@mcno-fysiodewedren.nl of vul het contactformulier in dan nemen wij contact met u op!

fysio, fysio Nijmegen, fysiotherapie, fysiotherapie Nijmegen, fysiopraktijk, fysiopraktijk Nijmegen, fysiotherapiepraktijk Nijmegen, fysiotherapiepraktijk, fysiotherapiepraktijk Nijmegen, fysiotherapeut, fysiotherapeut Nijmegen, fysiotherapeuten, fysiotherapeuten Nijmegen, rugpijn, rugpijn Nijmegen, rugklachten, rugklachten Nijmegen, nekpijn, nekpijn Nijmegen, nekklachten, nekklachten Nijmegen, rug- en nekklachten, rug- en nekklachten Nijmegen, rug- en nekpijn, rug- en nekpijn Nijmegen, blessure, blessure Nijmegen, blessure MCNO, blessure Fysio de Wedren, fit, fit Nijmegen, fit fysiotherapie, fit werk, fit werk Nijmegen

Ik heb een lange tijd last gehad van een hardnekkige enkelblessure. Ik liep al een tijdje bij een andere fysio alleen de enkelklacht bleef maar aanhouden. Van een vriendin horde ik dat zij goede ervaringen had met MCNO. Zij had gelijk, na 3 weken kon ik alweer 10 KM hardlopen zonder klachten.

Ik had last van mijn rug. Ik werk in de bouw. Leuk werk, maar is killing voor mijn rug. Ik ga een keer in de zoveel tijd even mij laten behandelen en kan dan weer vooruit. Top team, altijd tijd voor een lolletje.

Neem contact met ons op

    Call Now Button