Afspraak maken

Afspraak maken voor Gratis EGYM kennismaking

Fysio fitness bij De Wedren

De meerderheid van de Nederlandse bevolking is bekend met sporten in een regulier fitnesscentrum. Helaas behaalt het merendeel hiervan niet de gewenste resultaten wanneer ze starten bij een fitnesscentrum.

Het is er vaak druk, er is te weinig begeleiding en je wordt niet voldoende gemotiveerd om twee keer per week naar het fitnesscentrum te gaan.

Herkenbaar? Tijdens een Gratis kennismakingsgesprek bekijken we of een (Fysio) fitnessprogramma bij De Wedren bij je past.

De Wedren streeft naar een gezonder Nijmegen.
Welk cijfer geef je jouw gezondheid? 

Fysio fitness bij De Wedren is een beweegprogramma waar je kunt werken aan het verbeteren van je gezondheid. Ben je niet geheel tevreden over je gezondheid? Wij helpen je dit te verbeteren door middel van intensieve begeleiding van onze Fitcoaches. Je krijgt een op maat gemaakt fitnessprogramma en onze Fitcoaches motiveren je om minimaal twee keer per week aan je gezondheid te werken op onze kracht, conditie en lenigheidsapparaten.

Voor wie is een beweegprogramma en Fysio fitness bij De Wedren geschikt?

Wil je weten of een (Fysio) fitnessprogramma geschikt is voor jou? Een (Fysio) fitnessprogramma is geschikt voor jou als je:

 • Wil bewegen onder toeziend oog van professionele begeleiding van onze Fitcoaches (met korte lijntjes naar de fysiotherapeut bij klachten of blessures)
 • Liever in een kleine setting (maximaal 12 personen) wil bewegen
 • Goed en intensief begeleid wil worden naar je gezondheidsdoel
 • Resultaatgericht wil trainen
 • Het prettig vindt om met gelijkgestemden een beweegprogramma te volgen
 • Klaar bent met je fysiotherapeutische traject en de therapeut geadviseerd heeft om regelmatig te blijven bewegen

De voordelen van Fysio Fitness bij De Wedren:

 • Sporten wanneer het jou uitkomt
 • Resultaten van de training worden direct inzichtelijk gemaakt in je persoonlijke gezondheidsapp
 • Elke zesde training een nieuwe krachtmeting met je Fitcoach
 • Korte lijntjes naar de fysiotherapeuten
 • De apparaten stellen zich voor je in; je hoeft dus alleen de oefening uit te voeren
 • Resultaatgericht sporten! Wij zijn je stok achter de deur

De eerste stap naar een betere gezondheid middels een GRATIS kennismakingsgesprek

We kunnen ons voorstellen dat je eerst eens met onze praktijk en onze Fitcoaches wil kennismaken om te bekijken of een (Fysio) fitnessprogramma bij onze praktijk iets voor jou is. Daarom hebben we met al onze sporters een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Het doel van dit gesprek is om te bekijken wat je sportdoelen zijn, waar je interesses liggen en of het (Fysio) fitnessprogramma bij De Wedren bij je past. Aan het einde van de gratis kennismaking ontvang je een passend en persoonlijk aanbod van onze Fitcoaches. Is je interesse gewekt? Meld je dan snel aan voor jouw gratis kennismaking. Onze Fitcoaches nemen zo snel mogelijk contact met je op om de kennismaking in te plannen.

Neem contact met ons op

  Call Now Button