Afspraak maken

U kunt direct een afspraak maken met één van onze manueel therapeuten

fysio, fysio Nijmegen, fysiotherapie, fysiotherapie Nijmegen, fysiopraktijk, fysiopraktijk Nijmegen, fysiotherapiepraktijk Nijmegen, fysiotherapiepraktijk, fysiotherapiepraktijk Nijmegen, fysiotherapeut, fysiotherapeut Nijmegen, fysiotherapeuten, fysiotherapeuten Nijmegen, rugpijn, rugpijn Nijmegen, rugklachten, rugklachten Nijmegen, nekpijn, nekpijn Nijmegen, nekklachten, nekklachten Nijmegen, rug- en nekklachten, rug- en nekklachten Nijmegen, rug- en nekpijn, rug- en nekpijn Nijmegen, blessure, blessure Nijmegen, blessure MCNO, blessure Fysio de Wedren, fit, fit Nijmegen, fit fysiotherapie, fit werk, fit werk Nijmegen

Bijna 3,5 miljoen mensen in Nederland lijden aan bijzonder pijnlijke hoofdpijn, dat niet zomaar over gaat. Er zijn verschillende soorten hoofdpijn. Vaak komt die hoofdpijn in aanvallen, waarbij mensen doodziek kunnen zijn. Soms gaat het om pijn die dagelijks aanwezig is.

Te veel mensen met ernstige hoofdpijnklachten doen er uiteindelijk te weinig mee. Heeft u regelmatig hoofdpijn dat niet met een eenvoudige pijnstiller over gaat? Neem uw klachten serieus en maak een afspraak met ons.

Welke vormen zijn er?

Clusterhoofdpijn
Clusterhoofdpijn is een zeer zeldzame vorm van hoofdpijn. De pijn treedt meestal aan een kant van het hoofd op, rond het oog. Clusterhoofdpijn komt in aanvallen. Deze aanvallen kunnen 15 minuten tot drie uur duren en kunnen vaker op een dag terugkeren.

Spanningshoofdpijn
Spanningshoofdpijn is een van de meest voorkomende vorm van hoofdpijn. De pijn kan aanvoelen alsof er een strakke band om het hoofd zit. Vaak heeft spanningshoofdpijn te maken met een verhoogde spanning van de spieren (door stress) van de nek, schouders en het gezicht. Maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn. Angst en depressie kunnen ook een oorzaak van spanningshoofdpijn zijn.

Migraine
Een migraine aanval is te herkennen aan een bonzende en kloppende pijn aan een kant van uw hoofd. Het is niet te vergelijken met gewone hoofdpijn. In veel gevallen bent u overgevoelig voor fel licht en geluid. Een migraine aanval kan tot 72 uur duren.

Medicijnafhankelijke hoofdpijn
Deze vorm van hoofdpijn komt vaak voor bij mensen die vaak medicijnen slikken tegen hoofdpijn. Wanneer u maandenlang regelmatig pijnstillers slikt, kan het zo zijn dat u deze steeds meer nodig gaat hebben. Uiteindelijk zult u juist hoofdpijn krijgen als u de pijnstillers even niet slikt. Dit heeft als gevolg dat u vaker hoofdpijn krijgt en vaker pijnstillers moet slikken.

Aangezichtspijn
Als u last heeft van aangezichtspijn dan heeft u last van pijn in het gezicht. Meestal zit de pijn aan een kant van het gezicht en kunnen de pijnscheuten enkele seconden tot minuten duren. Soms komen de pijnscheuten een aantal keren per dag voor. Tussen de pijnscheuten ervaart u geen pijn.

Hormonale hoofdpijn
Hormonale hoofdpijn komt vooral bij vrouwen voor, meestal in de periode rond of tijdens de menstruatie. Een op de tien vrouwen heeft hier voor of tijdens haar menstruatie last van. De behandeling van hoofdpijn Zoals u heeft kunnen lezen zijn er verschillende vormen van hoofdpijn. Om uw hoofdpijn te behandelen is het belangrijk om de oorzaak van uw klachten te achterhalen. Tijdens de eerste afspraak, zal de fysiotherapeut een lichamelijk onderzoek doen naar de oorzaken van uw hoofdpijn. Wanneer uw klachten in kaart zijn gebracht zal de therapeut samen met u een persoonlijk behandelplan opstellen.

Afspraak maken

Wil u een afspraak maken of meer informatie over uw klacht? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Onze fysiotherapeuten helpen u graag van uw klachten af. U kunt contact met ons opnemen via: 024-3222754, info@mcno-fysiodewedren.nl of vul het contactformulier in dan nemen wij contact met u op!

Deze behandelmogelijkheden kunnen u helpen bij uw klachten:

fysio, fysio Nijmegen, fysiotherapie, fysiotherapie Nijmegen, fysiopraktijk, fysiopraktijk Nijmegen, fysiotherapiepraktijk Nijmegen, fysiotherapiepraktijk, fysiotherapiepraktijk Nijmegen, fysiotherapeut, fysiotherapeut Nijmegen, fysiotherapeuten, fysiotherapeuten Nijmegen, rugpijn, rugpijn Nijmegen, rugklachten, rugklachten Nijmegen, nekpijn, nekpijn Nijmegen, nekklachten, nekklachten Nijmegen, rug- en nekklachten, rug- en nekklachten Nijmegen, rug- en nekpijn, rug- en nekpijn Nijmegen, blessure, blessure Nijmegen, blessure MCNO, blessure Fysio de Wedren, fit, fit Nijmegen, fit fysiotherapie, fit werk, fit werk Nijmegen, senior fit

Ik heb een lange tijd last gehad van een hardnekkige enkelblessure. Ik liep al een tijdje bij een andere fysio alleen de enkelklacht bleef maar aanhouden. Van een vriendin horde ik dat zij goede ervaringen had met MCNO. Zij had gelijk, na 3 weken kon ik alweer 10 KM hardlopen zonder klachten.

Ik had last van mijn rug. Ik werk in de bouw. Leuk werk, maar is killing voor mijn rug. Ik ga een keer in de zoveel tijd even mij laten behandelen en kan dan weer vooruit. Top team, altijd tijd voor een lolletje.

Neem contact met ons op

    Call Now Button