Kom een proefles meedoen!

U kunt direct een afspraak maken om één gratis proefles aan te vragen.

ademhalingsklachten Nijmegen fysiotherapie, fysio, fysio Nijmegen, fysiotherapie, fysiotherapie Nijmegen, fysiopraktijk, fysiopraktijk Nijmegen, fysiotherapiepraktijk Nijmegen, fysiotherapiepraktijk, fysiotherapiepraktijk Nijmegen, fysiotherapeut, fysiotherapeut Nijmegen, fysiotherapeuten, fysiotherapeuten Nijmegen, rugpijn, rugpijn Nijmegen, rugklachten, rugklachten Nijmegen, nekpijn, nekpijn Nijmegen, nekklachten, nekklachten Nijmegen, rug- en nekklachten, rug- en nekklachten Nijmegen, rug- en nekpijn, rug- en nekpijn Nijmegen, blessure, blessure Nijmegen, blessure MCNO, blessure Fysio de Wedren, fit, fit Nijmegen, fit fysiotherapie, fit werk, fit werk Nijmegen

Beste Wedrenner/ MCNO-er,

Wanneer u sportlessen wilt gaan volgen kunt u uw les boeken in het administratie- & reserveringssysteem Pay N Plan.

Via deze weg willen we je informeren over hoe je je kunt inschrijven en lessen kan boeken.
Om als lid gebruik te kunnen maken van het systeem dien je een eigen account aan te maken.
Eenmaal goed aangemeld kun je steeds via de app, internet of je telefoon eenvoudig je lessen boeken. Zo heb je snel toegang tot de planning van je sportlessen.

Op deze pagina tref je een handleiding aan en de voorwaarden en huisregels.

Mocht het desondanks niet lukken om dit voor elkaar te krijgen neem dan a.u.b. contact op met onze administratie; (024) 3222754, van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.00-12.00 uur of mail naar info@mcno-fysiodewedren.nl.

Sportieve groet namens Team Fysiotherapie MCNO-De Wedren

Fem Verhoeven

Aanmelden Pay N Plan

  • Ga naar de website van Pay N Plan óf download de (gratis) app op je tablet of telefoon.
  • Maak een gratis account aan.
  • Zoek en selecteer MCNO fysio De Wedren als jouw bedrijf.
  • Kies in de shop jouw sportabonnement. (m.u.v. de revalidatietraining, deze koppelen wij voor jou). Inschrijven in de agenda is nu mogelijk.
  • Klik in de agenda op je gewenste sportles en meld je aan.

Belangrijk!

  • De tijd, datum en locatie waar de trainingen plaatsvinden zullen op de website en op de Pay n Plan app worden weergegeven en zijn onderhevig aan verandering.
  • De deelnemer is derhalve verplicht voor aanvang van de training via de website of de Pay n Plan app na te gaan of zich wijzigingen in de tijd, datum of locatie hebben voorgedaan.

Voor meer informatie of vragen: mail naar info@mnco-fysiodewedren.nl of bel 024-3222754.

Ik heb een lange tijd last gehad van een hardnekkige enkelblessure. Ik liep al een tijdje bij een andere fysio alleen de enkelklacht bleef maar aanhouden. Van een vriendin horde ik dat zij goede ervaringen had met MCNO. Zij had gelijk, na 3 weken kon ik alweer 10 KM hardlopen zonder klachten.

Ik had last van mijn rug. Ik werk in de bouw. Leuk werk, maar is killing voor mijn rug. Ik ga een keer in de zoveel tijd even mij laten behandelen en kan dan weer vooruit. Top team, altijd tijd voor een lolletje.

Neem contact met ons op

    Call Now Button