Afspraak maken

U kunt direct een afspraak maken met één van onze manueel therapeuten

Terugbellen

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Brandende vraag?

Stel uw vraag via whats’ app en wij reageren spoedig

Wilt u uw houding, kracht en core stability verbeteren? Met het programma pilates traint u de spieren van de romp. Het regelmatig beoefenen van pilates geeft spierkracht, flexibiliteit en meer lichaamscontrole.

Wat is pilates?

Pilates is een zachte en effectieve bewegingsvorm. Het doel van pilates is om met specifieke oefeningen de spieren zodanig te belasten dat men zich bewuster wordt van coördinatie, ademhaling, houding en beweging. DE nadruk wordt gelegd op de versterking van de rompspieren. HEt beheersen van deze spiergroep is belangrijk voor al onze dagelijkse houding en bewegingen, zoals (trap)lopen, bukken en sporten. Een betere rompstabiliteit neemt klachten in de rug en het bekken af. Pilates is geschikt voor iedereen die graag op een rustige manier diverse spiergroepen  wil trainen op kracht en uithoudingsvermogen.

Voordelen van pilates

  • Toename lichaamsbewustzijn en bewefinfstechniek
  • Lekkerder in je vel
  • Sterke en soepele wervelkolom
  • Een goede beheersing van de bekkenbodemspieren
  • Een verbeterde lichaamshouding
  • Sterkere buik- en rugspieren
  • Minder rug- en nekklachten
  • Grotere flexibiliteit en mobiliteit

Waar bestaat het programma uit?

Tijdens de intake worden uw wensen en doelen in kaart gebracht. dit wordt gedaan door een vraaggesprek en het invullen van vragenlijsten. Daarnaast worden er ook testen uitgevoerd. Het programma bestaat voornamelijk uit spieren versterkende oefeningen. Ook kan het gebruikt worden als aanvulling op een andere behandelmethode.

Afspraak maken

Wilt u zich inschrijven voor het programma of meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen of download onze folder. Onze fysiotherapeuten helpen u graag. U kunt contact met ons opnemen via: 024-3222754 of 024-360 6912, info@mcno-fysiodewedren.nl of vul het contactformulier in dan nemen wij contact met u op!

Ik heb een lange tijd last gehad van een hardnekkige enkelblessure. Ik liep al een tijdje bij een andere fysio alleen de enkelklacht bleef maar aanhouden. Van een vriendin horde ik dat zij goede ervaringen had met MCNO. Zij had gelijk, na 3 weken kon ik alweer 10 KM hardlopen zonder klachten.

Sandra de Groot (38)Weer kunnen rennen voelt geweldig

Ik had last van mijn rug. Ik werk in de bouw. Leuk werk, maar is killing voor mijn rug. Ik ga een keer in de zoveel tijd even mij laten behandelen en kan dan weer vooruit. Top team, altijd tijd voor een lolletje.

Wouter Goed en snel geholpen

Neem contact met ons op