fysio, fysio Nijmegen, fysiotherapie, fysiotherapie Nijmegen, fysiopraktijk, fysiopraktijk Nijmegen, fysiotherapiepraktijk Nijmegen, fysiotherapiepraktijk, fysiotherapiepraktijk Nijmegen, fysiotherapeut, fysiotherapeut Nijmegen, fysiotherapeuten, fysiotherapeuten Nijmegen, rugpijn, rugpijn Nijmegen, rugklachten, rugklachten Nijmegen, nekpijn, nekpijn Nijmegen, nekklachten, nekklachten Nijmegen, rug- en nekklachten, rug- en nekklachten Nijmegen, rug- en nekpijn, rug- en nekpijn Nijmegen, blessure, blessure Nijmegen, blessure MCNO, blessure Fysio de Wedren, fit, fit Nijmegen, fit fysiotherapie, fit werk, fit werk Nijmegen

Elvira Nouwens

Fysiotherapeut Nijmegen – Fysiotherapie Nijmegen MCNO Fysio de Wedren

Toen ik in 2000 begon met de studie Gezondheidswetenschappen wist ik eigenlijk al dat ik ook nog een praktische opleiding wilde gaan doen. Geïnspireerd door mijn  moeder die sportmasseuse  is, ben ik fysiotherapie gaan studeren. In 2007 heb ik stage gelopen bij de Wedren en dat beviel van beide kanten zo goed, dat ik hier in 2008 ben begonnen als algemeen fysiotherapeut. Daarnaast ben ik me sindsdien bezig gaan houden met onderzoek en in 2015 gepromoveerd op het gebied van kwaliteit van zorg bij huisartsen.

Hoewel ik nog steeds veel verschillende soorten klachten behandel, ligt mijn aandachtsgebied en voorliefde binnen de ouderenzorg. Het leukste aan het vak fysiotherapie vind ik het begeleiden en coachen van mensen naar een zo goed mogelijke kwaliteit van leven. Dit betekent dat ik mijn behandelingen zo functioneel mogelijk probeer in te richten.

Naast mijn werk op de praktijk, werk ik drie dagen bij de opleiding Fysiotherapie op de Hogeschool Arnhem-Nijmegen. Mijn praktijkervaring kan ik hierdoor inzetten bij het opleiden van studenten en andersom neem ik kennis vanuit de opleiding mee de praktijk in!

Para-medische kwalificaties etc.

  • Fysiotherapeut
  • Gezondheidswetenschapper gepromoveerd op kwaliteit  van zorg

Activiteiten

  • Medisch fitness
  • Revalidatietraining
  • Beleidsmedewerker