fysio, fysio Nijmegen, fysiotherapie, fysiotherapie Nijmegen, fysiopraktijk, fysiopraktijk Nijmegen, fysiotherapiepraktijk Nijmegen, fysiotherapiepraktijk, fysiotherapiepraktijk Nijmegen, fysiotherapeut, fysiotherapeut Nijmegen, fysiotherapeuten, fysiotherapeuten Nijmegen, rugpijn, rugpijn Nijmegen, rugklachten, rugklachten Nijmegen, nekpijn, nekpijn Nijmegen, nekklachten, nekklachten Nijmegen, rug- en nekklachten, rug- en nekklachten Nijmegen, rug- en nekpijn, rug- en nekpijn Nijmegen, blessure, blessure Nijmegen, blessure MCNO, blessure Fysio de Wedren, fit, fit Nijmegen, fit fysiotherapie, fit werk, fit werk Nijmegen

Fem Verhoeven

Praktijkhouder – Fysiotherapie Nijmegen MCNO Fysio de Wedren

BIG nummer : 69035301004

Mensen letterlijk in beweging krijgen en inzicht geven in hun eigen  beweegmogelijkheden, is de wijze waarop ik mijn vak als fysiotherapeut invulling geef. Niet eenzijdig met het vingertje omhoog zeggen wat goed voor ze is en wat ze moeten doen. “Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan”, is een uitspraak die goed bij mijn werkwijze past. Vanuit een positieve ondersteuning samen de ander op een hoger fysiek plan krijgen. Met humor, dat dan weer wel!

Daarom past de neuro-revalidatie en de sport zo goed bij mij. De behandelingen vragen actie van de totale mens zowel fysiek als mentaal. Zelf houd ik ook erg van bewegen. Heb in het (verre) verleden lang gehockeyd. Na een knieoperatie was dit niet meer mogelijk waardoor ik mezelf in het hardlopen heb geworpen. Ieder jaar probeer ik mee te lopen met de Marikenloop en de Zevenheuvelennacht  samen met vriendinnen. Naast een gezellig uitje is het tegelijkertijd een soort van test of ik het nog kan.

Ieder zondagmorgen ren ik  samen met onze hond een ronde door de bossen in en rond Nijmegen. Als ik tijd heb train ik door de week bij onszelf in de trainingszaal. Verder houd ik van buiten in de natuur zijn, van wandelen, tuinieren en kijk graag spannende series op TV . Ben geboren en getogen in Nijmegen; opgegroeid in Dukenburg maar vanaf mijn 19e meer te vinden in de stad en  Nijmegen Oost.

In 1989 heb ik mijn studie Fysiotherapie afgerond. De eerste jaren ben ik als medewerker werkzaam geweest in  de praktijk waar ik nu sinds 20 jaar  praktijkhoudster van ben, samen met mijn maat Lambert Makaaij. Ik houd van het ’totale’ bewegen vandaar ook mijn specialisaties in de neuro-revalidatie, sport en fysieke re-integratie. Ik werk individueel maar ook met groepen. Ik behandel mensen zowel op de praktijk als aan huis. Binnen onze praktijk werken wij op actieve wijze aan herstel met oog voor de gehele persoon. Voor mij is vitaliteit een beïnvloedbare grootheid, een keuze.

Onze praktijk is aangesloten bij het landelijke netwerk van FysOptima en is HKZ-gecertificeerd. Als fysiotherapeut sta ik ingeschreven in Centraal Kwaliteitsregister en ben BIG geregistreerd.

Para-medische kwalificaties

 • Fysiotherapeut
 • Graded Activity Rug Licensed
 • Fysiosportconsultant
 • Medical Cure-Taping
 • ​Re-integratie trainer

Activiteiten

 • Praktijkhouder
 • Fysiotherapie
 • Neuro-revalidatie
 • Re-integratie
 • Revalidatie
 • Medisch fitness