fysio, fysio Nijmegen, fysiotherapie, fysiotherapie Nijmegen, fysiopraktijk, fysiopraktijk Nijmegen, fysiotherapiepraktijk Nijmegen, fysiotherapiepraktijk, fysiotherapiepraktijk Nijmegen, fysiotherapeut, fysiotherapeut Nijmegen, fysiotherapeuten, fysiotherapeuten Nijmegen, rugpijn, rugpijn Nijmegen, rugklachten, rugklachten Nijmegen, nekpijn, nekpijn Nijmegen, nekklachten, nekklachten Nijmegen, rug- en nekklachten, rug- en nekklachten Nijmegen, rug- en nekpijn, rug- en nekpijn Nijmegen, blessure, blessure Nijmegen, blessure MCNO, blessure Fysio de Wedren, fit, fit Nijmegen, fit fysiotherapie, fit werk, fit werk Nijmegen

Kim Peters

Fitness – Fysiotherapie Nijmegen MCNO Fysio de Wedren

Ik ben Kim Peters en sinds september 2014 werkzaam bij fysiotherapie MCNO en de Wedren. Ik ben binnen de praktijk vooral te vinden op de zondag tijdens de vrije fitness, maar je kunt me binnen de praktijk ook op andere momenten treffen. In juni 2016 ben ik afgestudeerd als sport- en bewegingsagoog aan de HAN, hier volg ik op dit moment de studie tot fysiotherapeut. Ik ben iemand die graag onder de mensen is en het leuk vind om met mensen bezig te zijn of te kunnen helpen.

Naast mijn huidige studie fysiotherapie en werk ben ik vaak in de sporthal te vinden om te volleyballen, of buiten om een rondje te rennen en mijn hobby fotografie te beoefenen.

Activiteiten

  • Vrije Fitness