fysio, fysio Nijmegen, fysiotherapie, fysiotherapie Nijmegen, fysiopraktijk, fysiopraktijk Nijmegen, fysiotherapiepraktijk Nijmegen, fysiotherapiepraktijk, fysiotherapiepraktijk Nijmegen, fysiotherapeut, fysiotherapeut Nijmegen, fysiotherapeuten, fysiotherapeuten Nijmegen, rugpijn, rugpijn Nijmegen, rugklachten, rugklachten Nijmegen, nekpijn, nekpijn Nijmegen, nekklachten, nekklachten Nijmegen, rug- en nekklachten, rug- en nekklachten Nijmegen, rug- en nekpijn, rug- en nekpijn Nijmegen, blessure, blessure Nijmegen, blessure MCNO, blessure Fysio de Wedren, fit, fit Nijmegen, fit fysiotherapie, fit werk, fit werk Nijmegen

Lambert Makaay

Fysiotherapeut – Fysiotherapie Nijmegen MCNO Fysio de Wedren

BIG nummer : 79034414204

Van af mijn jeugd ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in sport, beweging en gezondheid. Na een periode van topsport (Judo), was de keuze voor een opleiding tot fysiotherapeut voor de hand liggend. Tijdens en door de opleiding Fysiotherapie is mijn fascinatie voor het lichaam, training en voeding alleen maar  toegenomen.

In de loop der tijd ben ik meer holistisch gaan kijken naar gezondheid. Psychosociale en fysieke gezondheid gaan samen. Een gezonde geest in een gezond lichaam.

Ik vind het fijn om mensen te helpen als ze door omstandigheden, blessures of ziekte minder goed lichamelijk functioneren. In mijn behandelingen heb ik altijd ruim aandacht voor oefeningen, trainingsadviezen en begeleiding om de zelfwerkzaamheid van de patiënt/cliënt te stimuleren. Ik ben naar de patiënten toe open, constructief en zorgzaam.

Ik heb me tijdens mijn loopbaan gespecialiseerd in sportfysiotherapie, manuele therapie en de laatste jaren ook in de behandeling van klachten door problemen in de schedel/kaak (craniofasciale therapie).

Para-medische kwalificaties

  • Fysiotherapie
  • Manuele therapie Utrecht
  • Cranio Fasciale therapie, waaronder CMD / TMJ
  • Sportfysiotherapie
  • Medical taping

Activiteiten

  • Stagebegeleider HAN Fysiotherapie