fysio, fysio Nijmegen, fysiotherapie, fysiotherapie Nijmegen, fysiopraktijk, fysiopraktijk Nijmegen, fysiotherapiepraktijk Nijmegen, fysiotherapiepraktijk, fysiotherapiepraktijk Nijmegen, fysiotherapeut, fysiotherapeut Nijmegen, fysiotherapeuten, fysiotherapeuten Nijmegen, rugpijn, rugpijn Nijmegen, rugklachten, rugklachten Nijmegen, nekpijn, nekpijn Nijmegen, nekklachten, nekklachten Nijmegen, rug- en nekklachten, rug- en nekklachten Nijmegen, rug- en nekpijn, rug- en nekpijn Nijmegen, blessure, blessure Nijmegen, blessure MCNO, blessure Fysio de Wedren, fit, fit Nijmegen, fit fysiotherapie, fit werk, fit werk Nijmegen

Mieke van den Dungen

Fysiotherapeut Nijmegen – Fysiotherapie Nijmegen MCNO Fysio de Wedren

BIG nummer : 19033515604

In 1978 afgestudeerd, heb ik jaren als fysiotherapeut gewerkt en in die jaren veel bijscholingen gevolgd en gestudeerd. Via het geven van zwangerschapsgym en zwangerschapszwemmen ben ik me meer gaan richten op de behandeling van klachten in het bekkengebied. Daarna heb ik me van 2003-2005 de opleiding bekkenfysiotherapie gevolgd. Ik ben heel blij met deze specialisatie; het heeft mijn werk als fysiotherapeut een dimensie erbij gegeven. Met elke nieuwe patiënt probeer ik stukjes van de puzzel op te lossen: wat is er precies aan de hand, wat zou de patiënt willen, hoe kunnen we dat doel bereiken? Ik ben nog elke dat blij met de keuze voor dit vak.

Ik heb jaren in Nijmegen en Wijchen gewerkt. Nu werk ik al jaren 2 dagen in de week in Arnhem – Zuid en sinds kort ook bij Fysiotherapie MCNO-de Wedren. Sinds 10 jaar ben ook aangesloten bij de PVST, de praktijk voor seksuologische therapie Nijmegen, waar ik samenwerk met seksuologen uit Nijmegen en omgeving (artsen en psychologen).

Mijn man en ik hebben volwassen kinderen, twee dochters en een zoon, die al jaren het huis uit zijn en op eigen benen staan. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, werk ik in de tuin en fiets, wandel en zwem ik met plezier. Ook teken, schilder en fotografeer ik graag.

Para-medische kwalificaties

  • Bekkenfysiotherapeut (geregistreerd),  MSPT
  • Aandachtsgebied Seksuologie