fysio, fysio Nijmegen, fysiotherapie, fysiotherapie Nijmegen, fysiopraktijk, fysiopraktijk Nijmegen, fysiotherapiepraktijk Nijmegen, fysiotherapiepraktijk, fysiotherapiepraktijk Nijmegen, fysiotherapeut, fysiotherapeut Nijmegen, fysiotherapeuten, fysiotherapeuten Nijmegen, rugpijn, rugpijn Nijmegen, rugklachten, rugklachten Nijmegen, nekpijn, nekpijn Nijmegen, nekklachten, nekklachten Nijmegen, rug- en nekklachten, rug- en nekklachten Nijmegen, rug- en nekpijn, rug- en nekpijn Nijmegen, blessure, blessure Nijmegen, blessure MCNO, blessure Fysio de Wedren, fit, fit Nijmegen, fit fysiotherapie, fit werk, fit werk Nijmegen

Suzan Spijkerman

Fysiotherapeut Nijmegen – Fysiotherapie Nijmegen MCNO Fysio de Wedren

BIG nummer : 19041883204

Sinds 1996 ben ik me als fysiotherapeut steeds meer gaan specialiseren  in  bekkenpijn en bekkenbodemklachten. Na het afronden van de SOMT-MIH opleiding in 2006 ben ik geregistreerd bekkenfysiotherapeut en werk ik met veel plezier in dit vakgebied. Ik vind het nog steeds boeiend en bijzonder om mensen met deze klachten te begeleiden. Daarbij probeer ik  zo goed mogelijk aan te sluiten op de beleving van de patiënt en samen te zoeken naar oplossingen/ behandelingen die werken. Ik kies daarbij zo  mogelijk  voor de coachende rol.

Sinds 2008 werk ik bij Fysiotherapie MCNO-de Wedren, een mooie praktijk in het gezondheidscentrum in Nijmegen-Oost. Ik werk veel samen met de verloskundigen van Cyclus. In mijn vrije tijd beoefen ik yoga, dans en wandel ik graag.

Para-medische kwalificaties

  • Bekkenfysiotherapeut (geregistreerd),  MSPT

Activiteiten

  • Stagebegeleider SOMT Bekkenfysiotherapie