• SeniorFit

Tarieven sportabonnement

Wilt u een langer en gezonder leven? Dan is regelmatig bewegen van belang! Bewegen is namelijk niet aan leeftijd gebonden en het is dé manier om gezond te blijven. Daarnaast is het ook erg leuk om te doen in een gezellige, sfeervolle omgeving sporten met uw leeftijdsgenoten. Regelmatig bewegen heeft veel voordelen en de het verbetert de kwaliteit van leven.

Wat is SeniorFit?

SeniorFit is een beweegprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor ouderen. Het programma richt zich op het gebied van conditietraining, krachttraining, lenigheid of een combinatie hiervan. Het is bedoeld voor mensen die nog geen zorg/fysiotherapie nodig hebben, maar wel wat willen doen aan hun conditie.

Locatie MCNO

Donderdag: 10:30 – 11:30 uur

Vrijdag: 11:30 – 12:30 uur

Voordelen van SeniorFit

  • Verbetering van uw reactievermogen, coördinatie en zelfs het geheugen
  • Betere uithoudingsvermogen
  • U gaat zich fitter en vitaler voelen
  • Sterke en soepele spieren en gewrichten
  • Uw houding en motoriek verbeterd
  • Betere balans

Waar bestaat het programma uit?

Voordat u aan het SeniorFit programma begint, adviseren wij u om een fittest te laten doen. Een fittest is niet verplicht maar geeft uzelf en ons wel een uitstekend beeld van uw gezondheid en conditie. Wel is het verplicht om een vragenlijst omtrent uw gezondheid in te vullen. In de SeniorFit lessen wordt met behulp van diverse oefen- en spelmaterialen getraind op spierkracht en conditie. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan beweeglijkheid van de gewrichten, uithoudingsvermogen en conditie, coördinatie en versterken en onderhouden van de spieren. Het is een groepstraining voor mannen en vrouwen. U kunt op uw eigen niveau trainen. De groep bestaat uit maximaal vijftien personen. De lessen duren een uur.

Afspraak maken

Wilt u zich inschrijven voor het programma of meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Onze fysiotherapeuten helpen u graag. U kunt contact met ons opnemen via: 024-3222754, info@mcno-fysiodewedren.nl of vul het contactformulier in dan nemen wij contact met u op!

ademhalingsklachten Nijmegen fysiotherapie, fysio, fysio Nijmegen, fysiotherapie, fysiotherapie Nijmegen, fysiopraktijk, fysiopraktijk Nijmegen, fysiotherapiepraktijk Nijmegen, fysiotherapiepraktijk, fysiotherapiepraktijk Nijmegen, fysiotherapeut, fysiotherapeut Nijmegen, fysiotherapeuten, fysiotherapeuten Nijmegen, rugpijn, rugpijn Nijmegen, rugklachten, rugklachten Nijmegen, nekpijn, nekpijn Nijmegen, nekklachten, nekklachten Nijmegen, rug- en nekklachten, rug- en nekklachten Nijmegen, rug- en nekpijn, rug- en nekpijn Nijmegen, blessure, blessure Nijmegen, blessure MCNO, blessure Fysio de Wedren, fit, fit Nijmegen, fit fysiotherapie, fit werk, fit werk Nijmegen

Ik heb een lange tijd last gehad van een hardnekkige enkelblessure. Ik liep al een tijdje bij een andere fysio alleen de enkelklacht bleef maar aanhouden. Van een vriendin horde ik dat zij goede ervaringen had met MCNO. Zij had gelijk, na 3 weken kon ik alweer 10 KM hardlopen zonder klachten.

Ik had last van mijn rug. Ik werk in de bouw. Leuk werk, maar is killing voor mijn rug. Ik ga een keer in de zoveel tijd even mij laten behandelen en kan dan weer vooruit. Top team, altijd tijd voor een lolletje.

Neem contact met ons op

    Call Now Button