Afspraak maken

U kunt direct een afspraak maken met één van onze fysiotherapeuten

Bovengenoemde prijzen gelden wanneer uw zorgverzekeraar  de kosten voor behandeling niet meer vergoed vanuit uw  aanvullende verzekering of wanneer u geen aanvullende verzekering heeft.

Voor deze limiet-overschrijdende behandelingen ontvangt u van  ons een factuur welke u rechtstreeks aan ons dient te voldoen.

Ik heb een lange tijd last gehad van een hardnekkige enkelblessure. Ik liep al een tijdje bij een andere fysio alleen de enkelklacht bleef maar aanhouden. Van een vriendin horde ik dat zij goede ervaringen had met MCNO. Zij had gelijk, na 3 weken kon ik alweer 10 KM hardlopen zonder klachten.

Ik had last van mijn rug. Ik werk in de bouw. Leuk werk, maar is killing voor mijn rug. Ik ga een keer in de zoveel tijd even mij laten behandelen en kan dan weer vooruit. Top team, altijd tijd voor een lolletje.

Neem contact met ons op

    Call Now Button