Fitness

Regelmatig bewegen is goed voor uw gezondheid! Met trainen wordt u minder snel moe, blijft fitter en blijft ook op gewicht. Medische fitness kan ook uitkomst brengen wanneer u ouder dan 55 bent of herstellende van een ziekte of operatie. Maar ook wanneer u een chronische aandoening heeft, zoals diabetes, COPD, reuma, of hart-, vaat- of longklachten.

Groepslessen

Wilt u weer in shape raken, maar is je conditie niet zo goed? Wilt u weer trainen en moet u rustig starten? Of bent u herstellende van een blessure? Dan zijn onze groepslessen iets voor  u! Onze therapeuten proberen u altijd uit te dagen door een goede intensieve training neer te zetten. Geen training is het hetzelfde waardoor uw hele lichaam fit kan worden. Wij maken goed gebruik van de omgeving.

Yoga

Steeds meer mensen ontdekken de gezondheidsvoordelen van yoga. In het leven van de moderne mens is de balans tussen lichaam en geest vaak verstoord. Door te trainen in yoga leert u om te luisteren naar uw lichaam en het biedt oefeningen die het evenwicht herstellen. Het is de manier om uw lichaam en geest fit te houden. Daarnaast verbetert u uw lenigheid, kracht en de vorm van uw spieren.

Neem contact met ons op

    Call Now Button