Bekkenfysiotherapeut (minimaal 24-32 uur)

Wij zoeken per direct een bekkenfysiotherapeut (i.o.) om ons team te versterken. Ben je algemeen fysiotherapeut en wil je je specialiseren als bekkenfysiotherapeut? Of ben je al bekkenfysiotherapeut? Werk je graag in een gezellig multidisciplinair team met doorgroeimogelijkheden? En ben je een ondernemend type die graag meedenkt over groeimogelijkheden, makkelijk contacten aangaat en passie voor het vak heeft? Dan maken we graag kennis met jou.

Organisatie

De Wedren is een moderne praktijk met meerdere disciplines. Deze praktijk heeft twee locaties in Nijmegen-Oost en heeft veel eerstelijns samenwerkingen. In deze praktijk werken 10 fysiotherapeuten, 2 trainers, 2 yogadocenten, 1 praktijkmanager, 2 administratieve en 1 facilitair medewerker en een aantal stagiaires (sport en fysiotherapie). De diversiteit van het team is erg groot en de sfeer is erg open, sociaal en met een dosis humor.

Functie

Ben jij een zelfstandige, enthousiaste en leergierige collega die het leuk vindt de bekkenfysiotherapie verder uit te bouwen? Ben je iemand die oog heeft voor de mens achter de klacht en heb je vaardigheden op het gebied van gespreksvoering en/of coaching? 90% van de tijd ben je bezig met het behandelen van bekkenfysiotherapie patiënten. Daarnaast geef je mogelijk les aan groepen (pre- en postnataal: ZwangerFit) en trainingen voor bekkenproblemen. Initiatieven nemen en meedenken over mogelijke groei worden op prijs gesteld. Als bekkenfysiotherapeut word je binnen bepaalde kaders vrijgelaten hoe je je rol invult. In het begin zal je door de huidige bekkenfysiotherapeuten worden begeleid om patiënten te behandelen met bekkenpijnklachten/bekkenbodemklachten zodat je ervaring op kunt doen.. Breng je een netwerk mee of bouw je dit op, dan is fulltime werken op termijn een optie.

Functie-eisen

Jij bent…

 • gedreven, sociaal en servicegericht
 • een enthousiast en initiatiefrijk persoon
 • woonachtig op bereisbare afstand van Nijmegen
 • bereid om ook op één doordeweekse avond te werken

Jij hebt…

 • afgeronde opleiding fysiotherapie;
 • een diploma master opleiding bekkenfysiotherapie (of in opleiding);
 • een BIG-registratie;
 • alle verplichte na- en bijscholing door het KNGF en wet BIG voorgeschreven;
 • affiniteit met en/of ervaring op het gebied van trainen (ZwangerFit, PelviFit, Pilates)
 • passie voor je vak
 • een netwerk en ondernemende blik op mogelijke groei

Aanbod

Fysiotherapie MCNO-De Wedren biedt je een veelzijdige functie, waarin je veel vrijheid krijgt en er doorgroeimogelijkheden zijn. Bij de start krijg je een jaarcontract van 24 uur per week met uitzicht op meer uren. De intentie is om je contract na een jaar om te zetten naar een vast contract. De werktijden zijn in overleg, maar er wordt wel van je gevraagd om een avond per week te werken. Scholing en cursussen om je verder te ontwikkelen zijn zeker mogelijk. 

Het salaris dat zal worden geboden hangt van je werkervaring en leeftijd af, maar zal bij de start op basis van een 40-urige werkweek tussen de € 3813,- en € 4073,- bruto per maand zijn. Naast het salaris ontvang je 8% vakantiegeld, 23 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding en wordt het pensioen voor je geregeld. Daarnaast is deelname aan sportactiviteiten gratis. Last but not least: je komt te werken in een gezellig, gedreven team met mensen die passie voor hun vak hebben en van een geintje houden.

Inlichtingen

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatie en CV naar onderstaand e-mailadres. Voor vragen over deze vacature, neem contact op via onderstaande contactgegevens:

Fem Verhoeven: f.verhoeven@mcno-fysiodewedren.nl of naar Frederika de la Rambelje f.delarambelje@mcno-fysiodewedren.nl

Neem contact met ons op

  Call Now Button